Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Lees er alles over in ons privacybeleid.

HMD Global

Snake Challenge

  • In-store ervaring
  • Omnichannel Merkactivatie
  • Branded Content
Scroll cta icon
Scroll voor meer informatie
Klant

HMD Global

Markt

Benelux

Hoofddoel

Awareness / Conversie

Toen HMD global de iconische Nokia 3310 opnieuw lanceerde, won Engaged de pitch om opwinding te genereren, nieuwsgierigheid te wekken en een golf van nostalgie te creëren die de comeback van de 3310 onvergetelijk zou maken. Geen druk, toch?

De klassieker hypen, het nieuwe omarmen

De klassieker hypen,
het nieuwe omarmen

Onze aanpak was eenvoudig: versterk wat mensen leuk vonden aan de originele 3310, terwijl we de moderne upgrades belichtten. We namen ons vriendschapspact met Nokia ter harte, rolden onze mouwen op om een omnichannel-activatie uit te voeren.

Van winkelkwalificaties,
naar nationale finales

Gedurende vier weekenden organiseerden we pop-up Snake-hoeken in 48 winkellocaties in België en Nederland. Spelers lieten hun vintage Snake-vaardigheden zien, strijdend voor de toppositie op ons live, realtime scorebord. De beste speler van elke winkel won prijzen ter waarde van 3310 euro en een plaats in de grote finales in Antwerpen en Amsterdam.
Snake Challenge
Snake Challenge
In het nieuws

In het nieuws

En raad eens? Onze finales waren zo'n hit; ze werden opgepikt door VTM nieuws! De winnaars deelden hun geheime Snake-strategieën op nationale televisie, waardoor het bereik van onze campagne nog verder werd vergroot.

Nationale campagne

We ontwierpen en voerden een volledige releasecampagne uit, inclusief digitale en fysieke out-of-home advertenties, opvallende social en online videoadvertenties, homepage take-overs, native advertising en persmailings. We zorgden ervoor dat onze activaties op elk platform weerklonken. Elk contactpunt was zorgvuldig gepland om te resoneren met ons publiek - en versterkte de Nokia buzz over het digitale landschap.
Preloader circle
Laden...