Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt. Lees er alles over in ons privacybeleid.

Intertoys

The AR Playbook

  • Augmented Reality
  • Merkactivatie
  • Ecomm
Scroll cta icon
Scroll voor meer informatie
Klant

Intertoys

Markt

Nederland

Hoofddoel

Engagement / Conversie

Om LEGO te laten opvallen in een speelgoedcatalogus van 200 pagina's en de tijd die aan de LEGO-pagina's wordt besteed te maximaliseren, stelden we verschillende Augmented Reality-ervaringen voor als een interactieve engagementlaag.

van speelgoedboek naar AR speel boek

We herontwierpen de Intertoys speelgoedcatalogus, waardoor het een interactief speelboek werd met behulp van Augmented Reality (AR). Door print en digitaal te combineren, konden kinderen LEGO-sets verkennen via AR-ervaringen, waardoor hun betrokkenheid werd gemaximaliseerd. Deze innovatieve aanpak verlengde niet alleen hun tijd met LEGO, maar maakte het maken van verlanglijstjes ook een leuk en geïnformeerd proces, wat kinderen een gedenkwaardig en betoverend vakantieseizoen gaf.

Allemaal aan boord van de
AR Express

Deze vernieuwende ervaring stelde kinderen in staat om in hun eigen leefwereld een spoorweg te leggen, om vervolgens hun geliefde LEGO City treinen uit te kiezen en een onvergetelijke rit doorheen wonderlijke landschappen te maken.

Toon je magie

Jonge tovenaars keken vol ongeloof toe hoe hun uitgesproken spreuken hun favoriete LEGO Harry Potter sets tevoorschijn toverden en weer lieten verdwijnen, door met hun virtuele toverstokken te zwaaien.

Gordels om voor een
epische testrit

Met een eenvoudig gebaar konden kinderen hun droomauto oproepen, toekijken hoe deze steen voor steen werd opgebouwd en de deuren openen om in te stappen. Toen ze het virtuele stuur vastgrepen, sloeg de motor aan en begonnen ze aan een epische virtuele testrit.

Lachende gezichtjes
met storytelling

Kinderen beleefden LEGO Friends-verhalen interactief door een tik, met verhalen verteld door lokale stemacteurs. Ze ontdekten sleutelproducten spelenderwijs, wat zorgde voor onvergetelijke momenten van vreugde.

Het wenslijstje

Deze interactieve avonturen zorgden voor meer dan gewoon speelplezier; ze plaatsten LEGO bovenaan op de verlanglijstjes. Met meeslepende AR-ervaringen die de gehele catalogus omvatten, werd de lastige zoektocht naar het perfecte speelgoed verrassend eenvoudig.
Preloader circle
Laden...